Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Udsmyk jeres hjem med flotte og praktiske designermøbler

Designermøbler har typisk et helt særligt udtryk, hvor det er tydeligt, at der er blevet kræset for detaljerne. De skiller sig ud ved at være smukt design, der fungerer både som et møbel og som en pyntegenstand.

I dag er det muligt at få mange flotte designermøbler til hjemmet. Mange oplever at falde for et møbel udelukkende ud fra det flotte og særlige udseende. Når et designermøbel adskiller sig på denne måde fra andre mere gængse møbler, giver det da også anledning til, at det henvender sig mere personligt til en bestemt stil.

Flotte og praktiske designermøbler

Når du kigger på designermøbler, er det værd at lægge mærke til, at det er muligt at finde mange forskellige flotte møbler, der samtidig har praktiske funktioner. Med designermøbler fra Designovation kan du finde borde, stole, sofaer, reoler, bænke, skriveborde og meget mere.

Der er mange spændende og alternative bud på, hvordan f.eks. et bord kan se ud. Der kan være fokus på et meget enkelt og stilrent udtryk, hvor bordet fylder absolut minimalt, samtidig med at bordpladen har en god og praktisk størrelse.

Smuk æstetik med god funktionalitet

Hvis du er på udkig efter et elegant bord med hjul, er der også her mange spændende bud på, hvordan det kan løses som et designermøbel.

Her er der mange forskellige varianter, der på forskellig vis kombinerer den praktiske funktion med rullende hjul med et væld af andre forskellige funktionelle muligheder. Samtidig vil bordet stå fremme i hjemmet med et flot og stilfuldt udtryk.

Det stilrene udtryk med et praktisk tvist

Det er også muligt at kombinere et stilrent udtryk med et praktisk tvist. Her kan I få et væld af forskellige spiseborde. Nogle har et helt enkelt design, hvor det praktiske tvist viser sig ved, at der er hjul på alle benene. Disses kan låses, når bordet skal stå fast. Men det skaber altså også muligheden for at flytte meget let rundt på det store spisebord.

Andre borde står knivskarpt i det flotte design, men alligevel er der praktisk mulighed for at sætte flere plader i bordet, så det kan blive meget større og have plads til flere gæster. Du er oftest ikke i tvivl, når du ser det helt rette designermøbel, der passer til din personlige stil, og hvor udtrykket og den eller de praktiske funktioner går op i en højere enhed.

Med ovennævnte eksempler er det også værd at bemærke, at du sagtens kan stille krav til funktionaliteten ved designermøbler. Afdæk dine behov, inden du begynder jagten. Det kan fungere som det bedste udgangspunkt for dig.