Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Skab en dekorativ væg, som giver hjemmet et personligt touch

Skab liv i hjemmet med en dekorativ væg

En dekorativ væg kan virkelig give dit hjem et unikt udtryk og give din indretning et personligt touch. Der er mange måder at skabe en dekorativ væg på, men det er en god idé at kombinere forskellige elementer, der passer godt sammen. En vægdekoration behøver ikke at være avanceret, så længe den er personlig.

Et godt sted at starte er med personlige billeder og kunstværker. Vælg nogle af dine yndlingsbilleder og ram dem ind eller hæng dem op på en måde, så de bliver fremhævet i indretningen og skaber blikfang. Du kan også overveje at inkludere nogle unikke kunstværker eller læringsplakater, der afspejler din personlige smag.

Kombinér billeder og hylder

For at skabe lidt dybde og dimension på din væg, kan du også inkludere nogle hylder, hvor du kan placere forskellige dekorative genstande, bøger eller planter. Hylder er en god måde at skabe variation i indretningen, og samtidig giver det dig mulighed for at skifte de ting, der står på hylden ud, så det ikke altid er det samme

Samtidig er der den store fordel ved at hænge hylder op på væggen, at du får ekstra opbevaringsplads. Her kan du eksempelvis stille dine yndlingsbøger, så hylden fungerer som en slags udstilling – og der er ikke ret mange ting, der siger lige så meget om ens personlighed, som de bøger, man har udstillet i hjemmet.

Du kan også stille planter på hylderne. Planter er en fantastisk måde at bringe liv og friskhed ind i dit hjem på. Hvis du ikke har meget plads til store planter, kan du overveje at hænge nogle mindre planter eller sukkulenter, som er plantet i planteholdere, som kan hænges på væggen.

Find flere ting der skaber et flot og dekorativt hjem her.