Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Sådan kan du gøre din kreative hobby til en del af din indretning

Har du også nogle vildt fede hobbyer, som du elsker at arbejde med i weekenderne eller i hverdagsaftenerne? Så har du sikkert også gået og tænkt over, hvordan du nemmere kan inkorporere de ting, du skal bruge til hobbyen i din indretning og dekoration i hjemmet. Læs med her i artiklen og bliv inspireret til, hvordan du for eksempel kan gøre dette ved et kamerastativ og ved en mixerpult.

Sådan kan du indrette med dit kamerastativ

Elsker du at tage billeder? Så står du sikkert også og mangler et fedt kamerastativ, som du kan have med dig rundt, når du skal tage fede billeder af for eksempel områder eller personer. Men hvordan kan man lige inkorporere et kamerastativ i sin indretning? Det er der heldigvis nogle måder, du kan gøre dette på. Du kan for eksempel gøre det til et set-up i sig selv.

Her menes der, at du med vilje gør det til et fokuspunkt i dit kontor eller i stuen, hvor du sidder og arbejder normalt. På den måde kan folk omkring dig finde ud af, at du elsker at tage billeder. Og mon ikke der kommer nogle gode snakke ud af det? Hvis du mangler et kamerastativ, kan du finde masser af kamerastativer.

Sådan kan du indrette med din mixerpult

Er din store passion at mixe musik eller måske at være DJ? Så kunne du sikkert godt tænke dig at gøre din fede mixerpult til noget af din indretning, så folk kan se, at det er netop det, du elsker at lave i din fritid. Men hvordan inkorporerer man lige en mixerpult i sin indretning? Det er der heldigvis også nogle måder, du kan gøre dette på.

Du kan for eksempel lave et lille set-up i dit hjem, hvor du har fokus på at gøre det til en naturlig del af din indretning. Hvis du laver podcast med din mixerpult, kan du for eksempel også sætte et helt set-up op, der hvor du normalt optager podcast. Her kan du sætte stole op, gøre mikrofonerne klar og sætte din mixerpult klar.

Så bliver det både funktionelt og pænt for dig, når du skal i gang med at optage podcast. Og bonus er da, at det hele er klart altid, så du ikke skal bruge tid på at sætte det hele op. Hvis du mangler en mixerpult, kan du finde masser af mixerpulte fra Allen & Heath. Hvis du vælger den rette, kan du også være sikker på at maksimere din chance for at opnå succes.