Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Du går aldrig helt galt i byen med møbler fra Carl Hansen og Søn

Carl Hansen & Søn er den største producent af Wegner-møbler, men virksomheden producerer også møbler fra Mogens Koch, Ole Wanscher og Kaare Klint – og du går derfor aldrig galt i byen, når du vælger et møbel fra Carl Hansen & Søn.

Hvis du vægter det æstetiske udtryk i dit hjem højt og ikke går på kompromis, når det kommer til dine møbler, bør du vælge Carl Hansen & Søn. De producerer vaskeægte designklassikere, og deres historie strækker sig over 100 år.

Møbelværkstedet er kendt for mange klassikere indenfor dansk møbeldesign, og de producerer blandt andet møbler fra kendte designere som Poul Kjærholm, Kaare Klint, Børge Mogensen og Hans J. Wegner.

Carl Hansen & Søn producerer kendte klassikere med respekt for de håndværksmæssige traditioner. Det er dog ikke udelukkende klassikere, virksomheden står bag, da de også samarbejder med moderne designere.

Carl Hansen & Søn producerer mere end bare møbler

Når du vælger et møbel, som er produceret af Carl Hansen & Søn, får du ikke bare et møbel – du får mere end 100 års designhistorie, som fortæller noget om både fortid og nutid. Du får passion fra nogle af landets dygtigste møbeldesignere gennem tiden.

De ikoniske designs er kendetegnet ved deres simplicitet, æstetik og funktion, som bærer præg af gedigent håndværk og nordisk designtradition. Alle møblerne består af kvalitetsmaterialer, så de kan holde i mange år og gå i arv fra generation til generation.

Gedigen kvalitet, der holder

Virksomheden er samtidig gået i arv fra generation til generation. I 2002 overtog Carl Hansens barnebarn, Knud Erik Hansen, driften af virksomheden. I dag er Carl Hansen og Søn en international virksomhed, hvis møbler sælges i New York, Osaka, Milano, Oslo, London og København.

De tidløse og smukke møbler passer ind i ethvert skandinavisk hjem, men har også opnået en international anerkendelse. Du kan således finde møbler fra producenten, når du besøger hoteller, restauranter, lufthavne og konferencecentre over hele verden.

Designermøbler er en investering

Selvom designermøbler er dyrere end de møbler, du finder i IKEA og lignende varehuse, er pengene fornuftigt givet ud. Du kan beholde møblerne i mange år, og de falder ikke i værdi. Du har derfor mulighed for at sælge dem videre eller lade dem gå i arv, hvis du har passet godt på dem.

På den måde er udgiften ikke den samme, som hvis du lader dig nøjes med billigere møbler. Samtidig får du et æstetisk hjem, hvor der er fokus på god kvalitet og danske designtraditioner.